2019 SUMMER MENU

Appetizers

Mediterranean starter, focaccia, fresh vegetables, Feta cheese, artichoke on tzatziki, beetroot-tahini, skordalia, olive oil NIS 65

Focaccia baked in a stone oven, served with olive oil NIS 21

Arancini, crispy risotto balls filled with Mozzarella, Parmesan and mushrooms, pesto on the side NIS 45

Sea bream on tzatziki, sea bream fillet served on Greek tzatziki, diced tomatoes and pickled lemon NIS 58

Sirloin carpaccio, olive oil and balsamic vinegar, arugula leaves, capers, tomato seeds, Parmesan NIS 56

Goat's cheese salad, salanova and endive, seasonal fruit, pear in red wine, caramelized walnuts and Sainte-Maure cheese NIS 56

Burrata, handmade Mozzarella, fresh and creamy, served on cherry tomatoes, Kalamata olives,
capers, fresh hyssop leaves and a touch of balsamic vinegar NIS 58

Market salad, salanova and arugula mix, cherry tomatoes, small radish, cucumber, Kalamata olives,
green onion, capers, fresh hyssop leaves, and pumpkin seeds NIS 38

Pizza & Pasta

   Nonna pizza, tomato sauce, Mozzarella, Italian artichoke, Kalamata olives, mushrooms and red onion NIS 58

   Carciofo pizza, artichoke and rosemary cream, mushrooms, fresh spinach and a touch of olive oil NIS 58

   Beetroot and Ricotta tortellini, truffle and sage butter, topped with Sainte-Maure cheese and arugula NIS 68

Artichoke ravioli, olive oil, garlic, parsley, mushrooms, sun-dried tomatoes, truffle oil and arugula NIS 62

Ragu lasagna, layers of fresh pasta, stewed beef, béchamel, Mozzarella and Parmesan NIS 72

From the Sea

Sea Bass fillet, on a bed of chard, leeks and spinach, and a touch of tahini, yogurt and pickled lemon NIS 105

Fisherman's Spaghetti, sea bream served on spaghetti, tomato sauce, capers, olives and anchovy NIS 78

Local Meat

    Palogi hamburger, home-ground beef, served on a bun, potato wedges and aioli mustard NIS 68

Goat's cheese on top NIS 6

  Shaul's Meatballs, beef and spinach, a pepper, zucchini and onion ratatouille, and potato purée NIS 70

  Entrecote steak on the grill, served with potato wedges, Verde salsa and green salad and Parmesan NIS 135

  Fiorentina, T-bone steak served with potato wedges, Verde salsa, and green salad and Parmesan NIS 165

 

For Kids

  Margherita pizza NIS 45

  Spaghetti / Cheese Ravioli

   Sauce for choice: tomato / cream / cream and mushrooms / Bolognese / rosé sauce NIS 45

Junior Hamburger, 180 grams, served in a bun, with French fries on the side NIS 55          

Soft drinks

Nirvana, home-made cider made of apples, lemon, mint leaves and cinnamon NIS 16

Home-made iced tea, garden herbs, mixed berries, mint leaves and lemon NIS 16

Pink lemonade, mint leaves and lemon NIS 14

Organic apple juice NIS 17

Lemonade, mint leaves, and lemon verbena NIS 12

San Pellegrino NIS 14/22

Mineral water NIS 12

Soda / Soda Pop NIS 10

Coca Cola / Coca Cola Zero / Diet Coke / Sprite / Diet Sprite / Fuze Tea / Root Beer NIS 12

Beer

Estrella Damn  NIS 28/32

Goldstar NIS 24

Alexander Ambre NIS 28

Alexander Black  NIS 32

Franziskaner  NIS 28

 

Cocktail of the Day- ask the waiter

Desserts

Classic Italian Tiramisu NIS 32

Knafeh, yogurt, berry coulis and pistachios NIS 39

Crème Brulee on almond tuile, berry coulis and
coconut cream NIS 39

Hot chocolate cake, with vanilla ice cream NIS 39

Dark chocolate truffles NIS 10\18

Affogato amaretto NIS 22

Reviews

חוויה  15/06/18
חוויה מצוינת, האווירה נעימה. המסעדה מעוצבת בטוב טעם. בעיה קטנה של חניה מחוץ למסעדה. חוויה מצוינת לזוג וגם למשפחה.

שמוליק

19/03/18
שילוב של טעמים ומראה השובה את העיניים והחיך.- פילה בקר מדיום שנעשה כמו שצריך,  עם אספרגוס טרי מלווה בפירה. יצאנו שבעים עם חיוך על הפנים מארוחת ערב מענגת.
16/11/17
אנחנו לקוחות קבועים, כל מנה בול, ממש טעים, היום אכלנו את הריזוטו, פסטה אל אוליו, וסלט נפוליטנו, היה מצויין, ממש תענוג, מומלץ בחום!
חגגנו אירוע משפחתי בקומה השנייה של המסעדה. המקום נהדר, צוות המסעדה היה קשוב לכל בקשה וההיענות הייתה מיידית. האוכל שהוגש היה מצוין וטעים והשאיר את האורחים שבעים ומרוצים. השירות היה מוקפד ובזמן ותמיד עם חיוך. אורחנו ואנחנו נהנינו מאוד ואנו בטוחים שנחזור.

:Adress

Hagiborim 16

Binyamina

:Contact Us

04-638-9628

palogi16@gmail.com

:Opening Times

12:00-22:30 :Monday-Thursday

Friday: 18:00-22:30

Saturday: 12:00-22:30