2019 AUTUMN MENU


From the Tabun

Mediterranean starter, focaccia, market vegetables, Greek feta, tzatziki, harrisa-tahini, skordalia, olives  NIS 68

Focaccia baked in a stone oven, served with olive oil NIS 25

Bianca pizza, truffle cream, Mozzarella, mushrooms, spinach, sunny-side up egg, and Parmesan NIS 62 

Appetizers

Sirloin carpaccio, olive oil and balsamic vinegar, arugula leaves, capers, tomato seeds, Parmesan NIS 58

Burrata, handmade Mozzarella, fresh and creamy, served on cherry tomatoes, Kalamata olives, capers, Italian artichoke, and a touch of pesto NIS 62 

Arancini, crispy risotto balls filled with Mozzarella, Parmesan and mushrooms, pesto on the side NIS 45

Sea bream on tzatziki, sea bream fillet served on Greek tzatziki, diced tomatoes and pickled lemon NIS 62

Goat's cheese salad, salanova and endive leaves, pear in red wine, seasonal fruit, caramelized walnuts and Sainte-Maure cheese NIS 58

Market salad, salanova leaves, cherry tomatoes, small radish, cucumber, Kalamata olives, green onion, capers, fresh oregano and pumpkin seeds NIS 38

Soup of the day, ask the waiter NIS 38

Pasta

  Artichoke ravioli, olive oil, garlic, parsley, mushrooms, sun-dried tomatoes, artichoke and truffle oil NIS 62

  Beetroot and Ricotta tortellini, truffle and sage butter, topped with Sainte-Maure cheese and arugula NIS 68

Ragu lasagna, layers of fresh pasta, stewed beef, béchamel, Mozzarella and Parmesan NIS 78

From the Sea

Sea Bass skillet, two fillets on a bed of chard, leeks and spinach, and a touch of tahini and yogurt NIS 110

Fisherman's Spaghetti, sea bream served on spaghetti, tomato sauce, capers, olives and anchovy NIS 78

Local Meat

    Palogi hamburger, home-ground beef, served on a bun, potato wedges and aioli mustard NIS 68

Goat's cheese on top NIS 6

  Shaul's Meatballs, served in a chard and beef stew, roasted almonds and arugula, potato purée and green salad with Parmesan NIS 78

  Veal Fillet in porcini cream, shimaji mushrooms, roasted pistachios, green salad with Parmesan NIS 140  

For Kids

  Margherita pizza NIS 45

  Spaghetti / Cheese Ravioli

   Sauce for choice: tomato / cream / cream and mushrooms / Bolognese / rosé sauce NIS 45

Junior Hamburger, 180 grams, served in a bun, with French fries on the side   NIS 55

         

Side Dishes  NIS 18

green salad with Parmesan / market vegetables / Italian artichoke on tzatziki 

potato wedges / French fries / white rice 

Soft drinks

Nirvana, Talia's cider, apple cider, lemonade and soda, a touch of cinnamon and mint leaves NIS 16

Home-made iced tea, a cold brew made of garden herbs, with orange and mint leaves NIS 16

Pink lemonade, lemonade, pomegranate syrup and mint leaves NIS 14

Lemonade, mint leaves, and lemon NIS 12

Apple juice NIS 17

Cold coffee / Cold Americano NIS 16

Freddo Espresso, a double shot of espresso, foamed with ice and sugar NIS 13

Sparkling water, S. Pellegrino NIS 14 / 22

Mineral water, San Benedetto NIS 12

Soda glass / Apple soda pop NIS 10

Root Beer / Coca Cola / Cola Zero / Diet Coke / Sprite / Diet Sprite / Fuze Tea / Grape juice  NIS 12

Draft Beer

Estrella Damm, Barcelona, a Mediterranean light lager beer   NIS 28 / 32

 

Bottled Beer

Estrella Inedit, Barcelona, the chef-beer of the brewery, an aromatic malt and wheat beer NIS 28

Estrella Daura, Barcelona, a gluten-free, light lager beer NIS 28

Erdinger, Germany, a premium wheat beer NIS 32

Alexander Black, Israel, a dark porter beer NIS 32

Goldstar, Israel NIS 24

Cocktails

Red Sangria, red wine, Martini Rosso, orange, apple and spices  NIS 32

Aperitivo, Campari, Aperol, white wine and tonic water NIS 34

Rum and Apples, white rum, "Captain Spice" rum, apple, lime, a touch of Angostura and spices  NIS 38

Alcohol

Ouzo Plomari   NIS 15 / 28          Tekuila Espolon   NIS 25 / 45

Aperol NIS 15 / 28          Bushmills NIS 18 / 32

Gordon's Gin NIS 15 / 30          Jack Daniel's NIS 21 / 38

Hendrick's Gin NIS 25 / 45          Glenfiddich 12 NIS 25 / 45

 Campari NIS 15 / 30          Martini Rosso / Bianco   NIS 15 / 30

Added soft drink - tonic water / soda water / lemonade NIS 8

WINES MENU

Desserts

Classic Italian Tiramisu NIS 32

Knafeh, yogurt, berry coulis and pistachios NIS 39

Crème Brulee on almond tuile, berry coulis and
coconut cream NIS 39

Hot chocolate cake, with vanilla ice cream NIS 39

Dark chocolate truffles NIS 10\18

Affogato amaretto NIS 22

Reviews

חוויה  15/06/18
חוויה מצוינת, האווירה נעימה. המסעדה מעוצבת בטוב טעם. בעיה קטנה של חניה מחוץ למסעדה. חוויה מצוינת לזוג וגם למשפחה.

שמוליק

19/03/18
שילוב של טעמים ומראה השובה את העיניים והחיך.- פילה בקר מדיום שנעשה כמו שצריך,  עם אספרגוס טרי מלווה בפירה. יצאנו שבעים עם חיוך על הפנים מארוחת ערב מענגת.
16/11/17
אנחנו לקוחות קבועים, כל מנה בול, ממש טעים, היום אכלנו את הריזוטו, פסטה אל אוליו, וסלט נפוליטנו, היה מצויין, ממש תענוג, מומלץ בחום!
חגגנו אירוע משפחתי בקומה השנייה של המסעדה. המקום נהדר, צוות המסעדה היה קשוב לכל בקשה וההיענות הייתה מיידית. האוכל שהוגש היה מצוין וטעים והשאיר את האורחים שבעים ומרוצים. השירות היה מוקפד ובזמן ותמיד עם חיוך. אורחנו ואנחנו נהנינו מאוד ואנו בטוחים שנחזור.

:Adress

Hagiborim 16

Binyamina

:Contact Us

04-638-9628

palogi16@gmail.com

:Opening Times

12:00-22:30 :Monday-Thursday

Friday: 18:00-22:30

Saturday: 12:00-22:30